HAMPTON, GEORGIEN – 19 MARS: Hailie Deegan, förare av Wastequip Ford nr 1, går in på scenen below förarintroduktionen inför NASCAR Tenting Environment Truck Sequence Fr8 208 på Atlanta Motor Speedway den 19 mars 2022 i Hampton, Georgia. (Foto: Sean Gardner/Getty Visuals)Enligt ESPN, ”Hennes vänstra bakdäck fattade eld när hon kom in för att byta sin andra punktering i loppet, vilket tvingade henne bakom väggen med bara 24 varv avklarade.”Hon drogs ut ur bilen när den fylldes med rök medan åskådarna tittade på.Hailie Deegans lastbil rullas until garaget efter en brand name. Sjukvårdspersonal tog ut henne by means of en golfbil. Hon verkade ha en viss smärta. Jag hoppas att det inte är något allvarligt. Inga uppgifter om hennes officiella tillstånd. #NASCAR pic.twitter.com/f6kRa3DDke– DannyBTalks (Daniel Baldwin) (@DannyBTalks) mars 19, 2022Nu har hon uppdaterat sina admirers om sin hälsa och gett en uppdatering om vad som exakt hände på banan.”Ja, jag är okej nu”, skrev hon på Twitter. ”Vår lastbil och våra tider var supersnabba. Första plattan orsakades av att 91:an plöjde in i mig på varv 7 på bakre sträckan utan anledning. Jag stod i model i flera varv. Jag började kvävas och kunde inte andas med brandsläckaren och svart rök uppslukade lastbilen på pit street. Jag kunde inte ta mig ut eftersom jag inte kunde se fönstret. Jag avböjde intervjun eftersom jag inte kunde säga två ord utan att hosta/röka.”Enligt tidningen ”slutade hon på 17:e, 33:e och 36:e plats i säsongens tre första lastbilstävlingar”.