Den legendariska NASCAR-föraren Jimmie Johnson fick missa ett lopp förra året på grund av ett COVID-19-test och det kostade honom en resa till slutspelet. Kanske finns det ingen i förarvärlden som är gladare över att vara vaccinerad än Jimmie Johnson. Nu när han har fått sina doser kan han fokusera på att spela in så många fler minnesvärda lopp bakom ratten.Tyvärr för den legendariske föraren var det lite tufft för honom förra säsongen. Efter att ha testat positivt för COVID-19 slutade det med att han missade ett viktigt NASCAR-race i juli förra året på Indianapolis Motor Speedway. Han missade slutspelet med sex poäng, vilket gjorde det hela ännu mer hjärtskärande för honom.Jimmie Johnson avslöjade hur tufft det var att missa ett lopp efter ett positivt COVID-test.I samband med att han missade det loppet testade Johnson positivt en gång, men fick sedan två negativa tester kort därefter. Han testade sig ursprungligen för att hans fru testade positivt och han kände sig inte alls sjuk.”Så det var en riktigt tuff tid, och nu när jag ser tillbaka finns det så många saker som jag skulle ha hanterat den miljön annorlunda”. Johnson sa via Beyond The Flag. ”Vi vet bara så mycket mer om COVID-19, och jag spekulerar fortfarande mycket om jag var positiv eller inte eftersom jag hade ett positivt test och några dagar senare hade två negativa. Så man lever och lär sig. Men tyvärr missade jag det loppet.”Johnson erkände också att han visste att han missade det loppet och att det kunde få en enorm inverkan på hans chanser att nå slutspelet. I slutändan missade han det, vilket naturligtvis svider ganska mycket. Trots det är Johnson redo att gå vidare och inte se tillbaka.”Tack och lov var ingen i min familj riktigt sjuk”, säger Johnson via Beyond The Flag. ”Om jag hade det var jag asymptomatisk. Min fru var definitivt asymptomatisk, och vi har överlevt en pandemi nu. Vi är fullt vaccinerade och redo för att världen ska öppna sig igen!”.