”American Racing känns som det perfekta teamet att göra min debut i Moto2™ på heltid med. Eitan och John har arbetat med mig de senaste två säsongerna och redan från början visste de var jag ville vara och har varit trogna sitt löfte att stödja mig i mina ambitioner. Vi har kört två wildcards tidigare i år, vilket bekräftade att det är här jag vill vara, även om jag inte har några illusioner om hur konkurrenskraftig Moto2™ är. Jag kommer att göra allt jag kan för att återgälda den tilltro de har visat mig, och jag vill också tacka alla de människor som har stöttat mig under de senaste fyra säsongerna i Bennetts British Superbike Championship paddock. Från min pappa som körde mig på en privat Kawasaki i British Supersport till Robin och Doug som gav mig chansen hos Appleyard Macadam Racing och naturligtvis mitt nuvarande FS-3 Racing-team, har jag haft tur som har arbetat med några fantastiska människor som har hjälpt mig att utvecklas som både person och förare i vad som är ett mästerskap på hög nivå.”